کره بادام زمینی حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است ( حدود 90 کالری و 16 گرم چربی در هر 2قاشق غذاخوری ). خبر خوب این است که با خوردن 2 قاشق کره بادام زمینی علاوه بر دریافت 190 کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت میکنید. مغزها و کرههای آنها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند. کره بادام زمينی برای كسانی كه مستعد ابتلا به بيماری های قلبی هستند مفيد می باشد، زيرا چربی های موجود در بادام زمينی از نوع چربی های خوب هستند. به علاوه دارای فيتوسترول است که ساختاری شبيه به کلسترول موجود در غذاهای حيوانی دارد، با اين تفاوت که بر خلاف کلسترول، فيتوسترول برای سلامت قلب و عروق مضر نيست. پس کلوچه کره بادام زمینی ( به انگلیسی: Peanut butter cookie ) بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.
درست کردن کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه کلوچه کره بادام زمینی
- 1/4 فنجان آرد
- 3/4 قاشق چای خوری نمک
- 3/4 قاشق چای خوری سودا
- 3/4 فنجان کره بادام زمینی
- 1/2 فنجان قهوه سبز
- 1/4 فنجان شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق غذاخوری وانیل
- 1 عدد تخم مرغ
- شکر دانه ای برای کوکی ها
روش پختن کلوچه کره بادام زمینی
فر را 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ورق های پخت کلوچه را آماده کنید.
آرد، نمک و سودا را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره بادام زمینی، شکر قهوه ای، شیر و وانیل را در یک کاسه ترکیب کنید. با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شدن هم بزنید. آرام هم بزنید و مخلوط آرد را کم کم به مخلوط خمیر اضافه کنید تا زمانی که خوب ترکیب شوند.
خمیر را به شکل یک توپ بین دستهای خود در آورید. خمیر را به شکر رول کنید و روی ورق پخت پهن کنید. با فاصله حدود 25 سانتیمتر از هم جدا کنید. با قاشق شکر دانه ای را روی کوکی ها بریزید و کمی آن را صاف کنید. و در فر بگذارید.
7 تا 8 دقیقه زمان می برد تا قهوه ای شود. بعد از پخت، روی یک قفسه به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا خنک شود.
نکته: این کوکی ها به مدت یک هفته در ظرف در بسته قابل نگهداری است. شما می توانید این کوکی ها را برای مدت سه ماه در فریزر و یخچال نگهداری کنید.