طرز تهیه پای شکلاتی گلابی

پای شکلاتی با گلابی

یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی پای، پای شکلاتی است. به جای سیب، برای طعم بهتر و لذیذتر، می توان از گلابی استفاده کرد.

در پختن پای دو تجربه در اختیارتان می گذاریم. یکی حتما از کره استفاده کنید. دوم اینکه خمیر را از قبل آماده کنید و به مدت یک هفته بگذارید بماند.

درست کردن پای شکلاتی گلابی

مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گلابی

  • 2 عدد گلابی خرد شده
  • 1 پیمانه آب لیمو تازه
  • 2 پیمانه نشاسته ذرت
  • 1/2 پیمانه هل
  • 1/4 پیمانه نمک دریایی
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 4 تکه شکلات تلخ
  • 2 پیمانه شکر

روش پختن پای شکلاتی گلابی

خمیر پای را حداقل دو ساعت قبل از پختن آماده کنید. با یک وردنه خمیر را به قطر 8 میلیمیتر باز کنید. خمیر را در ظرف قرار داده و به آرامی خمیر را به ظرف بچسبانید و سپس در جای خنک بگذارید.

پای شکلاتی خارجی

تخم مرغ را با آب مخلوط کنید. تکه های گلابی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. قند، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی تا مواد خوب مخلوط شود.

خمیر را از یخچال خارج کنید و شکلات را در کف ظرف پخش کنید. روی شکلات را با مواد بالایی پر كنید. مابقی خمیر را به قطر 8 میلیمتر باز کنید و آن را روی مواد بکشید تا لبه های ظرف را پر کند. سپس روی آن را با تخم مرغ برس کنید و به آرامی، قند را روی خمیر بپاشید.

تهیه شیرینی پای شکلاتی گلابی

فر را از قبل 425 درجه فارنهایت گرم کنید. پای را در فر گذاشته و بگذارید بپزد. سپس فر را به 375 درجه کاهش دهید و برای 30-35 دقیقه تا زمانی که قهوه ای و آب میوه بخار شود، بگذارید بماند. در طول پخت آن را بررسی کنید که نسوزد.

طرز پختن پای شکلاتی با گلابی

نوش جان!

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.