یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی پای، پای شکلاتی است. به جای سیب، برای طعم بهتر و لذیذتر، می توان از گلابی استفاده کرد.
در پختن پای دو تجربه در اختیارتان می گذاریم. یکی حتما از کره استفاده کنید. دوم اینکه خمیر را از قبل آماده کنید و به مدت یک هفته بگذارید بماند.
درست کردن پای شکلاتی گلابی
مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی گلابی
- 2 عدد گلابی خرد شده
- 1 پیمانه آب لیمو تازه
- 2 پیمانه نشاسته ذرت
- 1/2 پیمانه هل
- 1/4 پیمانه نمک دریایی
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 4 تکه شکلات تلخ
- 2 پیمانه شکر
روش پختن پای شکلاتی گلابی
خمیر پای را حداقل دو ساعت قبل از پختن آماده کنید. با یک وردنه خمیر را به قطر 8 میلیمیتر باز کنید. خمیر را در ظرف قرار داده و به آرامی خمیر را به ظرف بچسبانید و سپس در جای خنک بگذارید.
تخم مرغ را با آب مخلوط کنید. تکه های گلابی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. قند، نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا زمانی تا مواد خوب مخلوط شود.
خمیر را از یخچال خارج کنید و شکلات را در کف ظرف پخش کنید. روی شکلات را با مواد بالایی پر كنید. مابقی خمیر را به قطر 8 میلیمتر باز کنید و آن را روی مواد بکشید تا لبه های ظرف را پر کند. سپس روی آن را با تخم مرغ برس کنید و به آرامی، قند را روی خمیر بپاشید.
فر را از قبل 425 درجه فارنهایت گرم کنید. پای را در فر گذاشته و بگذارید بپزد. سپس فر را به 375 درجه کاهش دهید و برای 30-35 دقیقه تا زمانی که قهوه ای و آب میوه بخار شود، بگذارید بماند. در طول پخت آن را بررسی کنید که نسوزد.
نوش جان!