پای ماوس شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Mousse Pie ) از شکلات خالص و ماوس شکلاتی درست می شود. فوق العاده پر انرژی و خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم اگر شکلات دوست دارید این پای را حتما در خانه بپزید.
درست کردن پای ماوس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پای ماوس شکلاتی
مواد پوسته:
- بیسکویت شکلاتی ( ویفر شکلاتی کرمدار )
- 60 گرم کره ذوب شده
مواد ماوس شکلاتی: - 250 گرم شکلات خرد شده
- 2 قاشق سوپخوری کره
- 4 عدد سفید تخم مرغ
- 1 فنجان شکر دانه ای
- 1/4 قاشق چای خوری خامه یا کرم تاتار
- 2 فنجان کرم وایپ یا خامه سفت
- 6 عدد ویفر شکلاتی خرد شده
مواد کرم: - 1 فنجان کرم وایپ یا خامه سفت
- 1 قاشق چایخوری شکر دانه ای
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- خرده های شکلات برای روی پای
روش تهیه پای ماوس شکلاتی
فر را 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) گرم کنید. بیسکویت های شکلاتی و کره ذوب شده را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. سپس در کف ظرف پای ریخته و تخت کنید و در فر گذاشته تا بپزد.
تهیه ماوس شکلاتی: شکلات و کره را مخلوط کرده و در مایکروویو حدود 15 ثانیه حرارت دهید تا کاملا ذوب شود.
تهیه کرم برای ماوس شکلاتی: سفیده تخم مرغ، شکر و کرم تارتار را مخلوط کرده و در یک کاسه حرارت دهید. سپس ظرفی را پر آب کرده و کاسه کرم را در آن بگذارید، حواستان باشد آب داخل کرم نرود.
سپس در آن میکسر قرار داده و با سرعت بالا 5-6 دقیقه بزنید تا نرم و براق شود. سپس مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید.
تهیه کرم رویه پای: با استفاده از مخلوط کن 2 فنجان کرم سفت را با سرعت بالا حدود 4 تا 5 دقیقه بزنید. سپس شکلات سفید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
پس از پخته شدن پای، بسکویت یا ویفرهای شکلاتی خرد شده را روی آن بریزید و بگذارید ساعتی در یخچال بماند.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و ماوس شکلاتی را روی آن بریزید و در همه جای پای صاف کنید.
سپس روی آن کرم رویه را ریخته و تزیین کنید و در آخر شکلات های خرد شده را روی آن بپاشید. و حدود 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.
نکته آشپزی:
قبل از ریختن ماوس و لایه کرم روی پای، حتما بگذارید پای خوب خنک شود. همچنین می توانید سفیده های تخم مرغ را بپزید. برای تزیین می توانید از تمشک یا توت استفاده کنید.