
پای ماوس شکلاتی ( به انگلیسی : Chocolate Mousse Pie ) از شکلات خالص و ماوس شکلاتی درست می شود. فوق العاده پر انرژی و خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم اگر شکلات دوست دارید این پای را حتما در خانه بپزید.
درست کردن پای ماوس شکلاتی
مواد لازم برای تهیه پای ماوس شکلاتی
مواد پوسته:
- بیسکویت شکلاتی ( ویفر شکلاتی کرمدار )
- ۶۰ گرم کره ذوب شده
مواد ماوس شکلاتی: - ۲۵۰ گرم شکلات خرد شده
- ۲ قاشق سوپخوری کره
- ۴ عدد سفید تخم مرغ
- ۱ فنجان شکر دانه ای
- ۱/۴ قاشق چای خوری خامه یا کرم تاتار
- ۲ فنجان کرم وایپ یا خامه سفت
- ۶ عدد ویفر شکلاتی خرد شده
مواد کرم: - ۱ فنجان کرم وایپ یا خامه سفت
- ۱ قاشق چایخوری شکر دانه ای
- ۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- خرده های شکلات برای روی پای
روش تهیه پای ماوس شکلاتی
فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) گرم کنید. بیسکویت های شکلاتی و کره ذوب شده را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. سپس در کف ظرف پای ریخته و تخت کنید و در فر گذاشته تا بپزد.
تهیه ماوس شکلاتی: شکلات و کره را مخلوط کرده و در مایکروویو حدود ۱۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملا ذوب شود.
تهیه کرم برای ماوس شکلاتی: سفیده تخم مرغ، شکر و کرم تارتار را مخلوط کرده و در یک کاسه حرارت دهید. سپس ظرفی را پر آب کرده و کاسه کرم را در آن بگذارید، حواستان باشد آب داخل کرم نرود.
سپس در آن میکسر قرار داده و با سرعت بالا ۵-۶ دقیقه بزنید تا نرم و براق شود. سپس مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید.
تهیه کرم رویه پای: با استفاده از مخلوط کن ۲ فنجان کرم سفت را با سرعت بالا حدود ۴ تا ۵ دقیقه بزنید. سپس شکلات سفید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
پس از پخته شدن پای، بسکویت یا ویفرهای شکلاتی خرد شده را روی آن بریزید و بگذارید ساعتی در یخچال بماند.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و ماوس شکلاتی را روی آن بریزید و در همه جای پای صاف کنید.
سپس روی آن کرم رویه را ریخته و تزیین کنید و در آخر شکلات های خرد شده را روی آن بپاشید. و حدود ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. سپس سرو کنید.
نکته آشپزی:
قبل از ریختن ماوس و لایه کرم روی پای، حتما بگذارید پای خوب خنک شود. همچنین می توانید سفیده های تخم مرغ را بپزید. برای تزیین می توانید از تمشک یا توت استفاده کنید.
گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی