طرز تهیه کلوچه دارچینی

کوکی دارچینی

دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد. کلوچه دارچینی ( به انگلیسی : snickerdoodle ) بسیار لذیذ و خوش طعم و عطر است و همه از خوردن آن لذت می برد. شما را به پختن کلوچه دارچینی دعوت می کنیم.

درست کردن کلوچه دارچینی خانگی

مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی

  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق چای خوری کرم تارتار
  • 1 قاشق چای خوری سودا
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان کره
  • 1/2 فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین

روش پخت کلوچه دارچینی توپکی

روش پختن کلوچه دارچینی

فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید. در سینی ورقه ها را گذاشته و با روغن چرب کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

آرد، کرم تارتار، سودا و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید، هر تخم مرغ را که اضافه می کنید کمی هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید.

به تدریج و آرام آرد را بریزید تا زمانی که آرد مخلوط شود.

حداقل 30 دقیقه خمیر را خنک کنيد.

دستور پخت کلوچه دارچینی

شکر و دارچین را در کاسه کوچک مخلوط کنید.

یک قاشق چایخوری توپکی از خمیر را بردارید و در مخلوط دارچین و قند بزنید.

کوکی ها را روی ورق سرد با فاصله 5 سانتیمتر قرار دهید و 10 دقیقه بگذارید.

کوکی ها را در فر برای 2 تا 3 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر در آورده و روی یک قفسه بگذارید. کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

برای دیدن انواع کلوچه اینجا را ببینید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
error: کپیرایت متعلق به شیرینی فروشی است.