سوفافیلا مکزیکی ( به زبان انگلیسی: Sopaipillas ) یک نان ترد یا دونات است که با عسل تزیین و میل می شود. بسیار خوشمزه است و در آمریکا طرفداران زیادی دارد.
درست کردن سوفافیلا مکزیکی
مواد لازم برای تهیه سوفافیلا
- 4 فنجان آرد
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 4 قاشق غذاخوری کره تیکه ای
- 1 قاشق چای خوری عسل ( می توانید شکر را جایگزین کنید )
- 1/2 فنجان آب گرم
- روغن برای سرخ کردن
- عسل، برای تزیین
روش پختن سوفافیلا مکزیکی
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید. با استفاده از یک دستگاه برش زن، آرد و کره را مخلوط کنید.
عسل و آب را اضافه کنید و آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا مخلوط انعطاف پذیر شود. خمیر را روی یک سطح کار بگذارید تا زمانیکه خمیر نسبتا صاف شود و آن را به شکل توپ در آورید. آن را در یک کاسه قرار دهید و حدود 20 دقیقه بگذارید بماند.
خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با استفاده از یک وردنه آن را به قطر 2 سانتیمتر پهن کنید. اگر خمیر زیاد است آن را به دو نیم تقسیم کنید تا خوب پف کند.
خمیر را به شکل مربعی برش دهید.
یک قابلمه را پر از روغن کنید و تا دمای حدودا 350 فارنهایت گرم کنید. چندین کاغذ روی قفسه توری بیندازید. یکی یکی خمیرها را در آن انداخته و سرخ کنید. پس از سرخ کردن سوفافیلا، آن را روی قفسه بگذارید.
دو طرف را کامل سرخ کنید تا طلایی شود.
سوفافیلاها را در ظرف چیده و روی آن عسل بریزید. و میل نمایید.