طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی ( به انگلیسی: Gingerbread ) نوعی کوکی است که ماده اصلی آن زنجبیل است. که در دهه 1950 در انگلستان اختراع شد. به جای شکر از عسل یا عصاره نیشکر برای پخت آن استفاده می شود.

درست کردن شیرینی زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی

2 فنجان آرد
1/2 قاشق غذاخوری سودا
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق غذاخوری زنجبیل
1 فنجان شکر قهوه ای
1 فنجان عصاره نیشکر
1 تکه کره
1 تخم مرغ بزرگ

تهیه شیرینی زنجبیلی

روش پختن شیرینی زنجبیلی

در یک کاسه بزرگ، سودا، آرد، نمک و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، کره، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با یک میکسر با سرعت متوسط هم بزنید. بعد، عصاره نیشکر را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.خمیر باید به دست نچسبد. اگر می چسبد کمی آرد اضافه کنید.
خمیر را از کاسه خارج کرده و به نصف تقسیم کنید. هر دو بخش را مدتی در یخچال بگذارید.
فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید، روی سینی پخت کاغذ را بگذارید و روغن بزنید.
خمیر را به ضخامت حدود 1/8 اینچ پهن کنید و به تکه های مساوی برش دهید.
زمان پخت حدود 11 دقیقه است تا زمانی که کوکی ها به رنگ طلایی در بیایند. حتما بعد از پخت بگذارید سرد شود سپس از ظرف جدا کرده و سرو کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی