طرز تهیه کراکر هویج و کره بادام زمینی

کراکر هویج و کره بادام زمینی

کراکر هویج و کره بادام زمینی یکی از انواع کراکر است که بسیار ترد و مقوی است. همانند بسیاری از کره‌های مغزهای گیاهی، کره بادام زمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود ۹۰ کالری و ۱۶ گرم چربی در هر ۲ قاشق غذاخوری ). خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادام زمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره های آن ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

پذیرش آگهی در پرتال شیرینی فروشی

درست کردن کراکر هویج و کره بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کراکر هویج و کره بادام زمینی

  • ۱ فنجان ( ۲۵۵ گرم ) کره بادام زمینی
  • ۳/۴ فنجان ( ۱۸۰  میلی لیتر ) شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ عدد هویج بزرگ
  • ۲/۳ فنجان شکر
  • ۲ و ۱/۴ فنجان ( ۲۹۰ گرم ) آرد گندم
  • ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر
  • ۱/۳ فنجان ( ۳۰ گرم ) آرد جو دوسر

روش پختن کراکر هویج و کره بادام زمینی

فر را ۳۲۵ درجه فارنهایت ( ۱۶۳ درجه سانتیگراد ) گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی، شیر، تخم مرغ و هویج را با یک قاشق چوبی به آرامی مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید. ممکن است لازم باشد خمیر را بر روی یک سطح کاری پهن کنید و از دستان خود برای ورز دادن آن استفاده کنید. سپس آرد جو را اضافه کرده و خوب ورز دهید.

با وردنه، خمیر را پهن کنید. با استفاده از قالب کوکی به هر شکلی که دوست دارید، خمیر برش دهید.

داستان بخوان

درست کردن کراکر هویج

سپس آن را در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزید و بگذارید کمی ترد شود. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

پادکست شعر گوش کن

این شیرینی به مدت حداکثر ۱ هفته در دمای اتاق یا در یخچال قابل نگهداری است. همچنین می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی