طرز تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

تارت کاراملی اسنیکرز

تارت کاراملی اسنیکرز ( به انگلیسی : Snickers caramel Tart ) با بیسکویت های شکلاتی که به آن اسنیکرز می گویند و بادام و شکلات درست می شود.

اسنیکرز

درست کردن تارت کاراملی اسنیکرز

مواد لازم برای تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

220 گرم بادام زمینی
125 گرم آرد همه منظوره
2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان کره
3 قاشق چایخوری آب یخ
کارامل معمولی شور
226 گرم شکلات خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
اسنیکرز های نصف شده برای داخل خمیر

روش پختن تارت کاراملی اسنیکرز

روش تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

برای پوسته: فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت ( 177 درجه سانتیگراد ) را حرارت دهید. با میکسر، 3/4 فنجان بادام زمینی، آرد، شکر قهوه ای و نمک را خرد و مخلوط کنید. سپس کره را تکه تکه کرده و در آن بریزید و شکر دانه ای را اضافه کنید. و در آخر آب را اضافه کنید. مواد را داخل ظرف تارت 9 اینچی ریخته و با دست تخت کنید. روی آن فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد. بعد از 18 دقیقه که پخت آن را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
برای داخل تارت: کارامل و یک فنجان بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. کره بادام زمینی و شکلات را مخلوط کرده و در ماکروفر بگذارید تا ذوب شود سپس مخلوط کنید و با کارامل درست شده ترکیب کنید

مواد داخل پای کاراملی اسنیکرز

و در تارت پخته شده بریزید. تارت را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

پر کردن تارت با مواد شکلاتی

نکته آشپزی: اگر دوست دارید می توانید کمی نمک به کارامل آن اضافه کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی