طرز تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

تارت کاراملی اسنیکرز

تارت کاراملی اسنیکرز ( به انگلیسی : Snickers caramel Tart ) با بیسکویت های شکلاتی که به آن اسنیکرز می گویند به همراه بادام و شکلات درست می شود.

عکس ببین

اسنیکرز

درست کردن تارت کاراملی اسنیکرز

مواد لازم برای تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

  • ۲۲۰ گرم بادام زمینی
  • ۱۲۵ گرم آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۲ فنجان کره
  • ۳ قاشق چایخوری آب یخ
  • کارامل معمولی شور
  • ۲۲۶ گرم شکلات خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • اسنیکرز های نصف شده برای داخل خمیر

روش پختن تارت کاراملی اسنیکرز

روش تهیه تارت کاراملی اسنیکرز

برای پوسته: فر را ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۷ درجه سانتیگراد ) حرارت دهید. با میکسر، ۳/۴ فنجان بادام زمینی، آرد، شکر قهوه ای و نمک را خرد و مخلوط کنید. سپس کره را تکه تکه کرده و در آن بریزید و شکر دانه ای را اضافه کنید. و در آخر آب را اضافه کنید. مواد را داخل ظرف تارت ۹ اینچی ریخته و با دست تخت کنید. روی آن فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد. بعد از ۱۸ دقیقه که پخت آن را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
برای داخل تارت: کارامل و یک فنجان بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. کره بادام زمینی و شکلات را مخلوط کرده و در ماکروفر بگذارید تا ذوب شود سپس مخلوط کنید و با کارامل درست شده ترکیب کنید.

داستان بخوان

مواد داخل پای کاراملی اسنیکرز

و در تارت پخته شده بریزید. تارت را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

پر کردن تارت با مواد شکلاتی

پادکست شعر گوش کن

نکته آشپزی:
اگر دوست دارید می توانید کمی نمک به کارامل آن اضافه کنید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

این مطلب را به اشتراک بگذارید
نشر فرشید پرس نخستین نشر اینترنتی