استرودل سیب ( به انگلیسی : Apple strudel ) کلوچه محلی اتریش است. یکی از فانتزی ترین شیرینی های خشک مغزدار و از خانواده پای Pie است.
درست کردن استرودل سیب خانگی
مواد لازم برای تهیه استرودل سیب
- 1 قاشق غذاخوری چاشنی لیمو ریز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قند قهوه ای قهوه ای
- 1/2 فنجان شیرینی خرد شده
- 1/4 فنجان گردوی خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 5 ورق خمیر فایولو
- 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده برای رویه
- 1 قاشق غذاخوری قند
- شکر شیرینی پزی
- سس کارامل
رویه: - 2 فنجان شکر قنادی
- 3 و 1/2 قاشق غذاخوری شیر
جدول ارزش غذایی استرودل سیب
مقدار 1 قطعه ( 71 گرم )
کالری 195
چربی 8 گرم 12٪
چربی اشباع شده 1.5 گرم 7٪
چربی غیر اشباع 3.8 گرم
کلسترول 4 میلی گرم 1٪
سدیم 96 میلی گرم 4٪
پتاسیم 106 میلی گرم 3٪
کربوهیدرات 29 گرم 9٪
فیبر 1.6 گرم 6٪
شکر 18 گرم
پروتئین 2.3 گرم 4٪
ویتامین A 0٪
ویتامین C 2٪
کلسیم 1٪
آهن 1٪
ویتامین D 0٪
ویتامین B-6 0٪
ویتامین B-12 3٪
منیزیم 1٪
روش پختن استرودل سیب خانگی
فر را 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه پخت را آماده کنید.
در یک کاسه کوچک، آب سیب را بر روی کشمش ریخته و در مایکروویو 15 دقیقه بگذارید.
کشمش، سیب، آب لیمو، نعناع لیمو، دارچین، شکر قهوه ای، خرده کوکی، کره پاستوریزه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
خمیر را از جعبه برداشته و با حوله مرطوب بپوشانید. روی سطح کار ورقه فویلی قرار دهید و به آرامی با کره ذوب شده برس بزنید. روی ورق های باقی مانده نیز تکرار کنید.
مخلوط سیب را روی فویل قرار دهید، مطمئن شوید فاصله 2 اینچ تا لبه آن فاصله دارد. روی آن کره ذوب شده بریزید و شکر را بپاشید.
زمان پخت 30 دقیقه است تا قهوه ای طلایی شود. روی آن قند دارچین و شیرینی پاشید. رویه را بمالید.
برای رویه:
مواد لازم را کاملا مخلوط کنید.
نکته آشپزی:
اگر خمیر بیش از حد ضخیم است کمی شیر به آن اضافه کنید. اگر بیش از حد نازک است کمی شکر قنادی اضافه کنید.